Vad har hänt med Spetty den här veckan?

1000apor.se's horoskop har svaret!


Skytten:

"Dödförklarad 26/2 2009. Dödsorsak: självmord. Anledning: Gissa. Tragiskt skitliv. Rapport skriven av polisinsp. Knutsson". Så står det i polisrapporten som upprättas.

Tvillingarna:
Du experimenterar en hel del med djurplågeri i veckan. Bryter benen av spindlar, häller senap i äschlet på fåglar och ser hur de blir alldeles tokiga, saltar på sniglar och ser hur de liksom skrumpnar ihop i din hand, rycker benen av skalbaggar med pincett, eldar upp myrstackar och en massa andra mysiga saker som hör förvåren till. Mot slutet av veckan finner du att detta djurplågeri tråkar dig.

Du börjar så smått med människoplågeri. Du eldar på bebis hud, rycker naglarna av pensionärer på ett sjukhem i närheten av ditt hem, skär upp alternativa snippor på olika delor av förbipasserande kvinnors kroppar. Kort sagt - du har the time of your life. Så skjuter du en kille i huvudet också och för det får du livstid, din sjuka fan.

Kräftan:
Du köper en låtsaspistol. Mycket verklighetstrogen. Glock 17! Du ställer dig i gathörn och siktar på folk. Klart det blir liv. Folk springer undan, några ber för sina liv. Du tycker att det är mycket spännande, alltsammans. Du känner dig som the king of the world.

Polisen kommer, säger att du ska släppa vapnet. Men du har fått feeling, du gillar det här, du! Du siktar på polisen, som genast skjuter dig i benet. Aj som fan! Du ligger och åmar dig. Polisen skriker åt dig att SLÄPPA VAPNET OMEDELBART. Gör du det, då? Varför skulle du göra det, du har ju fortfarande världens feeling.

Du lyfter vapnet igen, det säger PANG och en poliskula genomborrar ditt andra ben. SLÄPP VAPNET NU, skriker han. Det är helfestligt. Du försöker dig på en rövare. Du skriker: "Nu ska du dö, snutjävel" och lyfter vapnet igen och då skjuter han dig i hjärtat och hjärtat slutar slå och livet är slut och det är ju trist, men fan grabben, du gick med stil.

Lejonet:
Kräftan kommer och tar dig. Nej, inte stjärntecknet. Sjukdomen! Din lilla idiot.

Vågen:
Du träffar Leona, hon den blonda i Bounce. Ni connectar verkligen, ni två. Fikar mest varje dag och fattar verkligen tycke. Så säger hon vid ett tillfälle att du luktar dödråtta i munnen. Inte att du luktar död råtta. Utan dödråtta i ett ord.

Pang - du slår henne över örat så hon tappar orienteringen. Och då - pang! - du klyver henne med din pappas spade. Inte på mitten, utan på längden. Så det krävs många hugg. Efter mycket "om" och "men" har du tjoppat upp den där blonda i Bounce så pass noga att hon kan gå för grytkött. Wow

Si tan poco

Jag är groteskt trött och har förätit mig på godis och mat hela kvällen. Jag tror jag kommer sprängas snart. 

 B

Konsten att överleva..

Får oss att överleva vardagen framöver:

-Volbeat
-Lofsdalen
-Våffeldagen
-Påsklov
-Valborg
-Kristi himmelsfärd
-Sommarlov



Och däremellan lite smått, gott och röda dagar som ingen skulle tacka nej till.
Vi klarar't.


One Milkshake...

...Two Straws

Jävlar i havet

Dagen med fastan börjar bra, jag håller en stadig diet på te under 18 hela timmar. När det började bli jobbigt att gå upp för trapporna och jag visste att jag skulle dansa i en och en halv timme efter, slank det ner en macka. Men bara en, jag var faktiskt tvungen att få energi till att göra ett bra pass.

Dansen gick bra, men med ingen tidigare "ordentlig" matgrund bestående av åtminstone frukost och lunch, börjar jag känna av direkt. Jag känner att eftersom det känns så vill jag köra till fullo, jag gillar utmaningar.
Grejen är att den här lektionen egentligen inte är jobbigare än de andra brukar vara, jag brukar inte ens bli svettig ibland.
Jag kör iaf på, och känner verkligen hur varm jag blir och känner att svetten börjar bryta ut i pannan. Jag går och tittar vad klockan är, jag tycker att det snart borde vara slut, icke, det är 40 minuter kvar, hälften av passet kvar.

När passet är slut, vill jag inte ens beskriva hur svettig jag är. Det är pinsamt. Alla andra är som vanligt, lite smått varma, kanske lite svettiga, men jag går där och ser ut som att jag fått en hink vatten hälld över mig, eller ja, nästan iaf. Fy fan alltså, jag tror aldrig jag har blivit så svettig på dansen nån gång i hela mitt liv, fy i helvete säger jag bara. Och inte nog med det började stjärnor dansa framför mina ögon, ironiskt nog.
Jag åt ett mål till, lite kyckling och grönsaker, men bara för att få bukt på dom där jävla stjärnorna, så man kan säga att jag nästan fastat en dag iaf. Om man tänker på den mängd mat jag åt och hur länge jag tränade så borde det hela gått plus minus noll kan jag tro. Så vi kan väl säga att jag fastat en dag iaf :)

B

Hört på Enskilda..

"När jag inte har något att göra brukar jag vira mitt hår runt örat. Titta!"



Låter som att någon har lite för mycket fritid?

Fasta var det

ja nu har ju som sagt den kristna fastan börjat. Så därför fastas det här.
Man ska avstå från något för att vinna något annat t.ex. tid med famlijen. Men jag är tvivelaktig till att dessa 24 timmar utan mat ger någon vints till någon. Möjligtvis att jag sparar pengar på att inte köpa choklad, men oj så mycket glädje den chokladkakan skulle ha skänkt mig.

24 timmar utan att äta

Dessa 24 timmar som är onsdagen ska spenderas utan mat.
Ingenting får ätas, och bara vatten får drickas.

Varför?
Tja, varför inte.



Anta utmaningen

Look into my eyes...

...tell me what you see.



Detta organ tillhörde en gång för länge länge sedan en sill vid namn Peter. Nu lever hans kropp vidare för att föra forskningen framåt.

<3


Despre Tine

Jag hatar mig själv.
Ja, precis, det är sant. Jag gör det.

Man kan fråga sig hur jävla nödvändigt det egentligen är att uppdatera sitt fina Windows XP med Service Pack 3. Svaret på den frågan är enkelt. Det är helt jävla meningslöst. Om man inte vill ha en crashad dator som inte går att starta upp det vill säga.

-Så, Emelie, hur känns det egentligen att ha gjort 3000 musikfiler, och kanske 10 000 bilder oåtkomliga för omvärlden?
-Jo, tack, det känns fint.

Kanske man skulle kunna få tycka synd om sig själv med lite U2? Nej säger Ödet då. Det får du inte. U2 har härmed låsts in i din dator, och tagits bort från din iPod (som Du förresten försökte laga igår, och lyckades med).

Ja, jag har gråtit. Jag har förtärt saker som innehåller kokos. Jag har ältat. Jag har kommit in på helt andra saker som gör mig ledsen. Jag har dragit upp allt gammalt ur garderoben. Jag har försökt låta sisådär två månaders innestående känslor komma ut. Jag lyckades inte. Lockdown.

/E

Sorry

Jag tror att jag idag har dragit världens blunder och sagt massa saker som kanske inte varit speciellt passande med tanke på situationen. Jag hatar att jag aldrig kan hålla min stora käft stängd någon gång och ursäktar att jag är så jävla blåst och oomtänksam ibland.

B

Det Kommer Bli En Skön Natt ;)

Missförstå mig inte mina vänner.
Jag har fått en ny säng! Och den är himmelsk om man jämför med min förra. Jag kommer sova så gott. Plus att jag drogat ner mig med massa rökelser i mitt rum. Man infinner sig i en skön dåsighet.
Chillster!

/ H

Jag, Singo och Erland

Jag, Singoalla och Erland går inte ihop någonstans!  Varför Viktor, Varfúr?

Om Maskar Hade Fötter



Vem vet, kanske är detta nästa steg i evolutionen?

Humor (ör)

Jag har haft en intressant kväll med många fantastiska humörssvängningar, började med asgarv åt en ful film, gick över i gråtande för att filmen blev sorglig, sedan besvikelse på melodifestivalen, sedan glädje vilket resulterade i ett frenetiskt hoppade genom hela huset och tillsammans med det en bella som sjunger för full hals, detta sinnesstånd fortsatte under en promenad med hunden, då jag bara en liten stund blev förbannad på honom, men fortsatte sedan i duschen där det även blev lite artist lekande. Men nu slutar kvällen framför datorn med sorglig musik vilket nu har fått mina kinder att bli helt dyngsura av tårar, helvete alltså. Gosh i love music alltså, det är helt sjukt vad musik kan göra med en.

Jag och helena har kommit på nytt PA, fy va vi kommer äga skiten ur Sverige och Europa alltså, shit alltså.
 
B

I särklass, jag lovar

Helena, helena vad skule livet vara utan en hjälmklädd alexander i svt ibland. Han är i särklass det bästa som hänt  sveriger melodifestival på många herrans år!
Idag är jag en aning trötter känner av min hals lite men ack så värt det var att ta sig en sväng i nyköping med Hyf.
Och vem säger att vätska är dyrt? Åh, varfur inte gå med vinst?

Jag har förövrigt inget stopp, sitter och äter halv kall havregrynsgröt... ingen hitt
Saknar Hela Spetty-ligan. Frågan är: när? ♥


Alexander Bard sätter trender

Japp, här sitter Helena Molin och tittar på melodifestivalen trots att hon vet att hon kommer gå och lägga sig med aggritioner efteråt.
Texterna, var har vi texterna?! De djupa texterna som berör, borta! Oh så vackert när någon liten tjej med Carola som idol ställer sig på scen och sjunger en ballad. Nej tack, hellre skulle jag leva ett encelligt liv som amöba än att titta på det här fler gånger än en per år.
  Och BWO, ett namn jag knappt vill uttala. Nej, jag klarar verkligen inte av den gruppen. Alexander Bard! Varför denna ridhjälm? Nej nu ska jag sluta innan jag säger något elakt.

Mmm, delicious

Jag känner mig väldigt matlagig idag, så jag tänker att, hmm, pannkakor är inte så svårt att göra. Jag börjar leta recept i mitt eget lilla glutenhäfte, och hittar ett som jag tror är bra. Jag börjar så smått vispa i ordning min smet och ställer mig för att steka. Det ser väldigt konstigt ut när jag steker och det går verkligen inte bra. Mina "pannkakor" ser ut som en gröt till slut. Mamma kommer hem och börjar asgarva och frågar vad det ska föreställa egentligen och hjälper mig med ett nytt recept.
Jag gör en ny smet, den här gången går det faktiskt bra att steka allt och jag får till några delisiösa pannkakor. Det är bara den sista pannkakan som inte riktigt ville se ut som normala pannkakor gör. Den såg ut så här, som en fin liten kanin. Det smärtade mig att äta den, men den slank ner så fint ändå, känner mig lite brutal kanske men vafan god var den.

B

Nu är det vår på min planet!

Jag tar ett djupt andetag.
Andas ut gammal koldioxid och övriga grundämnen bundna med van der Waalsbindningar, och andas in vårluft.




ett obehagligt hej

jag vill tacka Matilda för en bra kväll. Igenkännande ansikte. Tänk att ha en sid brevid sig jämt....

/H

I have really come to like you

Måste säga att jag känner mig lite halv sexig när jag sitter här framför datorn med jeansen precis ovanför knäna då jag inte orkat ta av mig dom mer, kutig rygg och vääldigt sömnig blick. Håret är också på topp.
Anyhow har jag precis kommit hem från se sucker, aka therese efter en myskväll, den behövdes, men jag kom på hur mycket jag saknar mina spetty flickor då jag pratade med spetty helena och spetty matilda under kvällen. Vi har liksom inte setts på en vecka nu och eftersom I really have come to like you guys, (för att citera homer simpson) känns det lite i hjärtat eller vad det nu är det känns i. 
Blir det kanske spetty meeting imorron?

B 

Till Helena

Du är inte ensam min vän, jag sitter idag i samma situation, jag har inte ens börjat på varken svenskan eller engelskan. Det är synd om oss.

B

Värdelöst

Vad är det som jag har så svårt för?  Varför kan jag inte bara ta mig i kragen och skriva det där jävla svenska arbetet eller engelskan. Jag kommer bara på andra mycket viktigare saker att göra, som att skriva detta värdelösa blogginlägg t.ex. Åååååh, jag vill ha kul. Kom och ha kul med mig. Efter att skolarbetena är klara.... ehm. Fuck. jag måste få ut mina aggritioner på nåt. Någon som ställer upp som slagpåse? Ett hårt slag rätt på käkbenet skulle sitta fint. 
    
Jag behöver någon som får upp mig ur denna dvala. Typ någon som säger "HelENA, jag har ingen sympati för dig. Skriv klart spanskaarbetet och gå 4 mil per dag" Tänk det med en fin Tony Irving accent. 
 
/ H med en dålig hairweek


Hjälp 2

Seriöst. Hjälp.
Varfur?

Hjälp.

Jag är en magnet för offer.


Idag har jag spenderat pengar i en hastighet som skulle kunna kallas ljusets hastighet.
Ni som känner mig vet hur sinnes snål jag är, men idag var alla hämningar borta.



Jag ska gifta mig med en dalmas.
/E

Ny åkomma!

Jag måste vara sneknullad, seriöst.

Jag har under några års tid haft lite problem med äckel i halsen på vintrarna men inte tänkt mer på det, det är ju förkylningstider och sådant. Men nu den här vintern har allt trappas upp och jag har haft svårt att andas, fått kväljningar och nu på senare tid fått ont i bröstet och svårare att andas när jag tränar. 

Min kära mor har gjort lite eftersökning med våran älskade syster Karin (sjukskötersan på mammas skola) och hon har nu sagt att jag kan ha ansträngningsastma. Weiii. Det ska tydligen vara känsligt under vintrarna då det är kallt, och jag har ju en lillebror som har ansträngningsastma, så jag ligger tydligen väldigt illa till. 

Så nu är det bara upp till sjukan som gäller och ta prover så att vi kan få diagnos på skiten. Mmm, älskar mitt liv, älskar min sneknullade kropp. Tycker det är konstigt att jag inte fallit pall pinn och dött än med alla mina sjukdomar, guess it will come later. 

B

The Hills

Imorgon åker jag norrut. Dalarna har saknar mig, och jag tror att känslan är ömsesidigt.
Men jag måste medge att det finns ett problem; en fyra timmars bilresa.

Tro mig, jag är inte den som bangar att sitta i min egna värld med iPod i stunder som denna, men den här gången är jag nästan... orolig?

Saken är den att jag inte varit "ensam" på en lång tid. En för lång tid. Jag är en sån person som måste vara ensam då och då, men nu är jag helt avvand med det. För guds skull, jag kommer ju sitta och storböla över ingenting!

Min sentimentala sida har totalt tagit över mina sinnen. Något som jag oftast trivs med, då jag innerst inne är en gråtmild, dumglad person. Men nu.. nja. Jag är ju så jävla nöjd, men ändå tar jag varje tillfälle i akt att få gråta en skvätt.

Hur jag ska lösa det här vet jag inte. Något jag däremot vet är att så fort min kära iPod shufflar fram With Or Without You  (eller någon annan låt för den delen) så kommer jag vara så knäckt. Dagens fakta.

Grattis, eller snarare Beklagar, nu känner ni mig lite bättre.
/E(mo)

Mmm

Jag är fullkomligt hyper efter att ha ätit en halvliter glass, så nu sitter jag och lyssnar på nån damptechno, som jag annars hatar, och har jävligt kul för mig själv.

Haha nu bytte den mycket braiga jukeboxen till "Dont worry be happy", passar bra in i mitt liv just nu. Ding

Jag försöker inte maska från att göra mitt svenska arbete, nejdå...

B

En Kall Tisdag Som Denna Bakar Man Scones

...mycket bättre än att eata någons ass om ni frågar mig.

Du behöver

Receptet är för 4 offer

  • 3 dl mjölk eller filmjölk (Ta filmjölk = mer fett)
  • 80 gram smör (Runda upp till 100g = mer fett)
  • 4 dl grahamsmjöl
  • 4 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt

Gör så här (om du vill)

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Skär smöret i små söta bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig härlighet.

Blanda ner mjölken (fast vi kör ju på fil) i bunken och rör ihop till en deg, men du borde sluta när du kan kan forma härligheten till en deg.

Dela härligheten i fyra bitar (eller två stora, om du är vrålhungrig och gillar degiga saker) och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. För att beräkna omkretsen av denna skapelse; multiplicera med pi! 

Cutta två skåror i varje kaka, i ett kors. Hugg därefter lite i kakorna med en gaffel. Du kan stampa på dom lite också, om det får dig att må bättre.


Lägg på bakplåtspapper (INTE smörpapper. Been there, done that. Funkar icke.) eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter.
 
Serveras heta och med smör på, precis som Spetty (eller your favourite loverboy/girl).




Dagen är fixad!
/E


Vad Gör Man En Kall Tisdag Som Denna?

I just wanted to ask
Could I eat your ass?

17/2

värdelöst. Jag känner mig bara så ful, otränad, äcklig och otillräklig. Jag vill bara bryta ihopp, men jag orkar inte


Vi Behöver Ständigt Nya Utmaningar

Nu är det ju så att jag är lite av en musiknörd. Men vad är en musiknörd som inte kan spela gitarr? Jo, ingenting.
Så därför har jag tagit mig i kragen idag för att en gång för alla lära mig att utöva detta instrument på ett behagligt sätt. Jag ska bara få till en fin stämning först! Vilket kan ta sin lilla tid.

P.S. glöm inte mina kära vänner att tagga inför Volbeat!

/ Helena


Ja, varför inte?

"Twenty years from now you will be more disappointed
by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor.
 Catch the trade winds in your sails.
Explore. Dream. Discover."

men nej

Jag orkar inte. Sluta. Ångest. "Det är skönt att vara deprimerad ibland". Ibland ja. Faaan, jag måste komma på nåt att göra med mitt liv. Varför vet jag aldrig vad jag vill? Bara bestäm nåt. Och du kan ju dra. Fuckface.

/ helemo


Vi taggar inför..

Volbeat 3/5!
Biljetterna är fixade och klara.

sommar!

Jag har hittat mina skor för sommaren! Jag älskar dom redan.
Ett par shorts, slapp t-skirt och det flätade skärpet och jag har det!


Lite sommar bara :)
M♥

Hört på Enskilda..

"Dirty Dancing.. asså det bara skriker bra film om den!"


Lite bilder från Italia..

..mer av detta finns på facebook!
Ack så vi saknar våra dagliga caffè macchiato, besök till supermercaton och obehaliga italienare.


















/ Con amore, E

Östergötland i mitt hjärta

Haha jag satt och hade hårfärg i håret är, helt död och orkar därför inte göra något denna fredag kväll. Anyhow ringer telefonen, det är då min kompis som säger att det är fest i oppeby och att jag ska komma dit. Människan vägrar lyssna när jag säger att jag inte orkar komma och pratar på om att jag ska komma dit. Jag säger nej upprepade gånger men han lyssnar inte.

Helt plötsligt säger han, men du du ska få prata med min kompis, han är från linköping! Han överlämnar därefter telefonen till den här linköpingskillen, som pratar riktigt bred östgötska. Jag känner väl igen dialekten då jag har släkt i norrköping, och under samtalets gång känner jag att min dialekt förändras en aning, eller ja, en aning var vad jag trodde.

När min riktiga vän sedan kommer tillbaka för o hämta sin telefon undrar han förvånat vem han pratar med. Han kände inte ens igen min röst och trodde, fick jag senare veta, att killen ringt upp nån han kände från linköping.
Jag trodde faktiskt inte, fram till idag, att jag kunde prata någon dialekt särskilt väl, men nu visa det sig att jag verkligen kan, min dialekt är östgötska! Weii, jag kan prata grötigt om nån pratar grötigt med mig tillbaka, woho!

Btw kommer det kanske komma lite fina filmer och bilder ala Barcelona senare, håller på o lägga in dom på datorn nu, så nu ska jag ha kul i några timmar

B

Det ryktas att...

  • Fg mådde inte riktigt bra igår, det slutade med att lilla mamsen fick komma och hämta honom. Stackarn!

  • Två galna människor stod och skrek utanför Kajsas dörr inatt, båda två ska enligt  säkra källor bara haft kalsonger på sig. Om detta är sant får vi snart bekräftat.

  • På lördag är det alla hjärtansdag, eftersom spetty är väldigt emotionellt störda så kommer denna dag bestå av film maraton där killen/tjejen dör i slutet. Några tips så ber vi om dem nu?



 




 


tack

Detta inlägg tillägnar jag min älskade bror!
För att ni ska få lite kött på benen, lite fakta. Vi kallar honom A. Han är i 15 års åldern, trotsålderns går mot sitt slut och jag kan idag erkänna inför folk (sometimes) att vi tillhör samma släktträd. I dag kom han hem med blodiga byxor...

... Han och hans kära vän, i kan kalla honom T skulle bege sig för att göra Nyköping och inhandla byxor. T har på sig en stor orange jacka i modellen "fjällräven". Fordon: den lilla klassiska trampmopeden.
Föreställ er nu:
T och min bror sätter sig på det lilla fordonet och medan T försöker trampa igång den frågar A var han ska göra av benen. Han drar slutsatsen av att det enda sättet är att lyfta dom rakt ut och upp. Detta resulterar i obalans och sedan att A och T och den lilla trampmopeden faller omkull. Behöver jag säga att det få åskådarna de hade fällde en glädje tår eller två.
Tyvärr blev det, blod, trasiga jeans och inget byxköp för A medan T undkom med endast den pinsamma situationen till minne.

Tack för att du mitt i alla spanska fick mig att inse att utanför dörrarna finns det ett liv utan svårigheter...


Rätt tungt

Volbeat live. Njut.


Dagens profil

Detta inlägg tillägnas en person med riktigt mycket krut i; K.S.
Varfur?

Därfur:
-Inga dryga blickar
-Ett leende på läpparna
-Hjälpsamheten har alltid en positiv derivata
-Optimismen
-Bristen på ondska

Tack K.S!

Muy angry

Jag tycker att matteprovet ska ta sig någonstans där solen inte lyser, preferably i röven

B

Ny kategori!

Hört på Enskilda

Dagens bidrag:
"tan stack sin cos"


Vilken dag!

Jag vill hylla denna dag!
   Den är så otroligt mysig och jag bara älskar alla! (finns vissa undantag, N....) Dagen har varit så otroligt chill. Det ända som kunde ha tagit död på en var spanskalektionen i slutet av dagen. MEN! Spanskaläraren har blivit sjuk. Detta frambringade läskigt nog några glädjetårar. Jag köpte mig en god kycklingsallad till lunch. Det blev en latte från Sandy's på eftermiddagen. Plus att det verkar som att H ska iväg och se Volbeat och det blev ännu några fler glädjetårar när jag fick reda på att min Petie kommer till Sverige i sommar!

"Jag är lycklig, livet leker"

/ Helena

"Jag är lycklig, livet leker"

Paragraf §1

Schtekitime infinner sig en gång (dvs. en säsong) om året. Detta på vårkvisten.
För att avläsa om det har blivit Schtekitime, kan detta göras genom att bedöma solmängden på uteplatsen.

Det har velats fram och tillbaka om den officiella mängden, men har nu beslutats att Schtekitime är officiellt när uteplatsen är soltäckt klockan 11 på förmiddagen.

När denna dag har kommit firas detta på ett värdigt sätt.
Kokosolja och övriga produkter får inte användas första veckan. Detta upplevs bara som pinsamt och desperat.

Ignorera klagande människor som anser att kläder är obligatoriska. Vi ser denna punkt som ytterst onödig.

Håll ut, solen är nära!
Skulle tippa på att vi nått denna underbara tidpunkt om ca 4 veckor, med tanke på solens astronomiska bana i atmosfärens yttre kretsar. Men vad vet jag. Jag är blott en simpel naturare.


Stek säkert!



/Den icke-sönderskrapade


Vi tycker inte om vecka 7

Varför denna mordiska spanskalärare? Liksom lämna oss ifred. Hur tänker hon när hon ger oss uppgifter? Ne men det är lungt. jag kan skippa att träna jag kan skippa att äta, jag kan skippa att sova bara jag blir klar med alla spanskagrejer. 
   Så har vi matteprov på onsdag. Enhetscirkeln och jag är typ inte tighta. Så det lär väl gå som det går.
Men jag ser fram emot att få spendera lite pengar på onsdag. Jag är så värd det.

kyssar från Helena

Spetty sörjer

Jag vill tillägna detta inlägg till min egen lilla solstråle, som jag alltid hade med mig de få gånger jag lagade mat, som jag trodde alltid skulle påminna mig om mina vänners givmildhet, som jag kunde finna mig själv betrakta, bara för att han var så vacker, som jag inte behövde prata med, och inte kunde prata med, som jag bara kunde liksom, vara med, men som idag tragiskt nog inte finns bland oss. Jag pratar såklart om min kära fisk Torkel.
Du gick tragiskt bort under tiden jag var borta i Spanien, jag fick inte ens vara med på din fina begravning, där du av min mamma fördes ned i kloakerna för att förenas med det vattnet vari du en gång i föddes. Jag har hört att det var en fin begravning, jag slår vad om att kistan i form av en kopp var en mycket komfortabel sista viloplats här hemma.
Men det tar inte bort det faktum att du inte finns kvar.
Jag saknar dig, du var den finaste fisken jag någonsin haft.
Jag hoppas att du nu har funnit frid.

R.I.P Torkel
11/8 2008 - 2/2 2009


En mycket sorgsen
B

Spetty testar..

..yoga! Eller snarare E & K testar.

Mycket behagligt att ligga på ett dammigt golv, få småsura blickar från andra, sitta i otroliga positioner och träna kroppen samtidigt. Att folk dessutom kan gå förbi utanför och se detta fantastiska pass är bara ett plus!

Söndagar har blivit något av en prova-på dag för Spetty. Vad händer nästa söndag?
Den som lever får se!



/E

hnbgvftuib

Jag är bara så trött.

/H

Sverige är bra behagligt!

Sverige i mitt hjärta :)
Hemma igen och det är sköönt. sol och värme i sin ära men det är inte mkt som slår sverige!
Efter 3 h sömn innan resan kommer jag hem helt slut grät en skvätt på Bryngans skolgård innan jag åkte till Ludde. Kommer hem och njuter av mat och sitta i soffan och till sist sängen. Medans jag väntade på att min älskade nässpray ska börja hjälpa får jag panik kramp i magen... det slutade på akuten på samma sett som i sommras. Så inte nog med att jag är så trött så att jag knappt orkar stå gör det så ont att jag inte vet var jag ska ta vägen. kl 3 får vi åka hem utan att dom kan säga exakt var det var, troligtvis systa (?) Men tro inte att jag får sova för det, nej, då ska jag plågas ytterligare någon timme innan jag kan somna och "imorse" blev jag väckt 14,30. Toppen!

Annars har min resa varit toppen, sill och Helena har varit pinsamma, jobbiga, störde och lite fula men tillsammans blir det till en underbara blandning, kärlek till det  ;) Det kommer mera när jag orkar fixa bilder och filmer. Njut av Helenas filmer så länge!
      
Hemos tenido sol ! Moahaha...

España, España

Jag, Matilda och Isabella a.k.a Sill var väldigt kulturella i Spanien, Bracelona.  Vi var på Picassomuseet. Mycket imponerande. Vi titta till Gaudís alla mästerverk. Tja, några stycken iallafall. Visst, det var udda. Men så coolt var det inte. Vi tittade till alla olika parker och gick i kilometerlånga uppförsbackar. Pratade spanska gjorde vi också, försökte, med otäcka spanskaklasser. 

Här kommer 2 små fina klipp från vår visit i Sagrada Familia, Gaudís största mästerverk!

 Matilda guidar och våra vänner Isak, Rickard och Jesper pekas ut som äckliga spanjorer. hoppsan



Bella. (den är sne och jag kan  inte fixa till det)

Italien är ett land med pasta, pizza och Fg

Veckan har bjudit på en otrolig mängd händelserika stunder.
Att försöka summera dessa är något ingen borde försöka sig på, men eftersom jag precis vaknat efter en tupplur på soffan så ska jag göra ett försök;

-Fg var starkare än någonsin
-Att vara liten och beige är ju alltid trevligt, fast nog föredrar vi att man är stor och hes
-Kajsa och jag fann våran sanna dialekt. Åratal har vi väntat, äntligen skedde det.
-Italienare är... fina (?) människor som inte gärna tittar ut folk i onödan. Eller inte va.
-Britter är bäst när dom inte är fulla och förstör datorer och lugna stunder
-En bra hårdag i Italien är otacksamt
-Försök inte få döva, italienska gubbar förstå att ni är från Sverige. Det kommer aldrig ske hur mycket ni än ropar sono svedese med en fet svensk brytning i mitten av matkön.
-Beställ aldrig un caffè om du inte vill ha en liten kaffeshot med 100%  koffein.
-Ta på statyers högra bröst för att få tur i kärlek (Gäller Verona)
-Det kan vara skönt att få vara lite deprimerad ibland.
-Visa din tacksamhet när det bjuds på bananer på tåget.
-Ha inte roligt. Om du mot all förmodan har det, dölj det. Annars tycker folk att du är jobbig.
-Gå ut i högklackat. Man blir garanterat längst i hela landet. Tummen upp!
-Köp inte för stora mängder salta kex som du senare tvingas dela ut till allt och alla.

Detta vara bara ett par grundläggande saker som varje Italien-resenär bör tänka på.

Har ni tur får ni se lite bilder.

Prego
/E


Hola Suecia!

Jahopp så var man hemma från Spanien igen. SKÖNT! Min spanskalärare Niki har tagit kål på mig.
Eftersom att jag inte är på så bra humör ger jag er bara ett litet smakprov på vår resa. Mer kommer sen.
Här visas det hur bra jag hanterar en kamera.



/ H

Italiaaaaaaa baby!

Sono svedese!

Hàr sitter jag, brevid Linnea, i Bergamo, Italia.
Vàdret àr bra, om man gillar snò och regn. Fast idag blire nog lite finare.

Gick upp vid halv sju, kàkade nàringsrik frukost pè vandrarhemmet, och sitter nu hàr.
Har inte sovit bra pa tva nàtter nu.
Igar; somnade vid 2, vàcktes vid 5 av Helena
Idag; somnade vid 2, vaknade vid 6
Men men! Vacazione, baby, vacazione.

Kom hit igar, och har redan utòvat mina sprakkunskaper pa nagra stackars italienska offer.
Vi lyckades bli fòrfòljda av tva italienska màn ocksa.

Idag blir det Milano. Dvs, lite shopping och sevardheter. Sà nice!
Haha, hoppas ni som sitter och mòglar i skolan har det skònt. Och att ni i spanien snòar bort :) Det àr ni vàrda <3

Ikvàll ska vi ut och àta lite pasta, och dricka vino rosso della casa! Haha


Milano, Quadrilatero d'oro


Baccio
/Italienska E

.

Jag är vaken och på väg, hejdå Sverige!

Sverige behöver fler som Gunvald, jag undrar om han pumpar gym?

Haha!
Jag är asså så på topp!
men nja asså ärligt, jag har problem med min väska. det är inte bra. Jag kommer att få dumpa allt där nere, hii!
Och skor tar plats...
Jag borde sova, men är inte klar vilket kan bero på att jag sitter här... men kan väl sova på planet kanske... ?
Dessutom, så ja, nej det kommer bli bra! Det är kvällens slutsatts *aha*
Nej, natti på er små sockertoppar för nu pratar jag bara strunt.

Men jag fattar fortfarande inte hur skorna ska få plats.

Pappa, jag vill ha en italienare!

Stinsen Brinner - "Pappa, jag vill ha en italienare"

Planering - Hell no!

Jag har inte börjat packa än, alla mina kläder jag ska ha med mig hänger på tork. Nästan alla iaf. Jag hade en bra plan på hur min dag skulle se ut och vad jag skulle göra, men, det har gått åt helvete, jag har bara dragit ut på allt, haha. Fan, och jag som hade tänkt sova tidigt så att jag skulle kunna vara någorlunda pigg imorn, men icke. Jag är så duktig alltså.
Så nu är jag jätte stressad, och vet inte var jag ska börja. Jei me!

B

Självgod?

You know what I really want in a boy?
Me.

För övrigt är jag packningens mästare! Första försöket. 9,3 kilo. (Man får max ha 10).

Min mp3 är nu fylld med den bästa av den bästa musiken. Omöjlig att toppa.

So long, suckers!

/ H

Dagens viktiga saker..

Köpa ny digitalkamera [x]
Lära mig hur kameran fungerar [ ]
Växla pengar [x]
Tvätta [x]
Packa [x]
Packa smart [ ]
Ta-hand-om-mig-själv-kväll [ ]
Ladda ny musik till das iPod [ ]
Lära mig italienska [/]

:)

/E, Den (inte fullt så) Sönderskrapade


=)

Har ni tänkt på att de senaste inläggen från Bella handlat om barnfilmer...

RSS 2.0