Jävlar i havet

Dagen med fastan börjar bra, jag håller en stadig diet på te under 18 hela timmar. När det började bli jobbigt att gå upp för trapporna och jag visste att jag skulle dansa i en och en halv timme efter, slank det ner en macka. Men bara en, jag var faktiskt tvungen att få energi till att göra ett bra pass.

Dansen gick bra, men med ingen tidigare "ordentlig" matgrund bestående av åtminstone frukost och lunch, börjar jag känna av direkt. Jag känner att eftersom det känns så vill jag köra till fullo, jag gillar utmaningar.
Grejen är att den här lektionen egentligen inte är jobbigare än de andra brukar vara, jag brukar inte ens bli svettig ibland.
Jag kör iaf på, och känner verkligen hur varm jag blir och känner att svetten börjar bryta ut i pannan. Jag går och tittar vad klockan är, jag tycker att det snart borde vara slut, icke, det är 40 minuter kvar, hälften av passet kvar.

När passet är slut, vill jag inte ens beskriva hur svettig jag är. Det är pinsamt. Alla andra är som vanligt, lite smått varma, kanske lite svettiga, men jag går där och ser ut som att jag fått en hink vatten hälld över mig, eller ja, nästan iaf. Fy fan alltså, jag tror aldrig jag har blivit så svettig på dansen nån gång i hela mitt liv, fy i helvete säger jag bara. Och inte nog med det började stjärnor dansa framför mina ögon, ironiskt nog.
Jag åt ett mål till, lite kyckling och grönsaker, men bara för att få bukt på dom där jävla stjärnorna, så man kan säga att jag nästan fastat en dag iaf. Om man tänker på den mängd mat jag åt och hur länge jag tränade så borde det hela gått plus minus noll kan jag tro. Så vi kan väl säga att jag fastat en dag iaf :)

B

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0